PRESENTACIÓ

La Clínica Dental MAS LLUHI fou creada l’any 2000 per satisfer la demanda odontològica del nou barri creat amb el mateix nom. Degut al augment del nombre de pacients i per a oferir-les un millor servei, en el any 2012 ens traslladem a una nova ubicació en unes instal·lacions de més de 300 m².

L’equip de professionals és molt qualificat, amb àmplia experiència i en constant formació. La direcció mèdica l’exerceix la Dra. Silvia Buesa i hi col·labora el mateix equip odontològic de la Clínica Dental Dra. Silvia Buesa situada al centre de Sant Feliu de Llobregat.

Les nostres noves instal·lacions disposen d’espais amplis i lluminosos afavorint un ambient terapèutic agradable.

Disposem de les tecnologies més avançades que ens permeten efectuar tot tipus de tractaments odontològics. La Clínica està totalment informatitzada i disposem de TAC dental i ortopanto, a més les radiografies són digitals per garantir la mínima radiació. A la nostra sala d’esterilització tractem tot el material amb les màximes garanties d’higiene i seguretat.

Treballem amb les principals mútues mèdiques i podem finançar el seu tractament, pregunti i estudiarem el seu cas.

A aquesta pàgina web ens podrà conèixer més a fons. Esperem que també sigui un mitjà per a què els nostres pacients disposin de major informació envers els problemes bucodentals, la seva prevenció i el seu tractament.

Copyright © 2022 – Clínica Dental MAS LLUHI. Tots els drets reservats